Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

18. 07. 2024. 20:59 >> 21:04
Čitaj mi:

KVALIFIKACIJE ZA LK

Podvig Barana: Mornar remizirao u Tbilisiju i prošao u drugo kolo

Mornar je kompletirao iznenađenje i u debitantskom nastupu u Evropi prošao prvu prepreku - Barani su večeras remizirali sa Dinamom u Tbilisiju 1:1 i tako odbranili pobjedu iz prvog meča 2:1.

Tim Zorana Đuraškovića u sljedećoj rundi igraće protiv Radničkog iz Kragujevca.

Baranima je posao bio olakšan , jer su od 19. minuta imali igrača više, zbog isljučenja Ugrekhelidzea.

Dinamo je imao inicijativu u prvih 15 minuta, ali je odbrana Barana bez problema odbila sve nalete.

I onda su u 19. minutu izabranici Zorana Đuraškovića dobili igrača više. Ondong Ba je pobjegao domaćoj odbrani, a onda ga je na 30 metara od gola, kao posljednji igrač, oborio Ugrekhelidze i zasluženo dobio direktan crveni karton.

Iz tog slobodnjaka šutirao je Baošić, ali preko prečke.

I umjesto da preuzmu kontrolu, Barani su primili gol. Igrao se 33. minut, kada se Škritladze oslobodio Mitrovića, lopta je na 10-11 metara došla do Salie koji je reagovao iz prve i poslao loptu kroz noge Popoviću za vođstvo svog tima.

Do kraja prvog dijela Mornar je imao dobru priliku, kada je u 43. minutu Ondong Ba šutirao glavom iz kornera, ali malo preko prečke.

Mornar je i na startu nastavka zaprijetio iz kornera. Ovoga puta Baošić je pokušao glavom, pored gola.

To je bio uvod u izjednačenje - Zorić je u 59. minutu sa ivice kaznenog prostora šutirao, lopta je zakačila jednog dafanzivca domaćih i završila u donjem desnom uglu.

Nakon toga je naša ekipa imala nekoliko opasnih napada, ali je falio završni pas. Na drugoj strani, dobar udarac rezerviste Kadetea u 65. minutu završo je tik iznad gola.

Sreća je u 76. minutu pogledala Barane, prilikom puta Kvagadiana sa nekoliko metara. Lopta je okrznula stativu...

Do kraja domaćin više nije zaprijetio,dok su u nadoknadi Trifunović i Ondnog Ba imali dobre prilike da donesu pobjedu, ali ostalo je 1:1. Sasvim dovoljno za prolaz dalje...

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније