Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Crnogorska šestorka

N. N.

04. 08. 2024. 20:02 >> 20:02
1
Čitaj mi:

BLIZU CILJA

Dukić: Osjećam se dobro, nadam se da ću učestvovati u trci za medalju

Pred posljednji dan takmičenja u klasi jaser, Milivoj Dukić je 14. u generalnom plasmanu.

Crnogorski jedriličar je prvu regatu završio ka drugi, nakratko izbio na 11. poziciju u generalnom poretku, ali je u drugoj bio 26. i pao u plasmanu.

"Mnogo iscrpljujući dan na regatnom polju u Marseju. Kao i prethodnih dana, u prvoj trci sam jedrio izvanredno i došao do 2. mjesta. Zaista sam od početka do kraja vio na vrlo visokom nivou, a i drugu regatu sam odlično počeo. Nisam uspio da naplatim tu poziciju, ali je bitno da se borba nastavlja", rekao je Dukić.

Sjajni Novljanin će na sjutrašnje dvije regate pokušati da izbori trku za medalju, u kojoj učestvuje 10 najboljih.

"Napredovao sam u odnosu na juče, osjećam se dobro i nadam se da ću to sjutra kapitalizovati i učestvovati u trci za medalju", poručio je Dukić.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније