Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ukrajina

A.B. [ B92 ]

13. 07. 2024. 15:35 >> 15:35

KULEBA

"Ne možemo čekati još 75 godina da Ukrajina pristupi NATO-u"

Obećanje da će Ukrajina postati članica NATO-a mora biti ispunjeno, ali Ukrajinci na to ne mogu da čekaju još 75 godina, poručio je šef diplomatije Dmitro Kuleba za Si-En-En.

"Bićemo potpuno srećni kada Ukrajina postane članica NATO-a i to će se obećati", rekao je Kuleba.

Istovremeno, ministar je primetio da je Ukrajina u protekla dva dana vidjela veoma ohrabrujuće signale na svim nivoima da je put ka članstvu nepovratan.

"Ali ne možemo da čekamo još 75 godina da proslavimo pristupanje Ukrajine, to se mora dogoditi ranije, jer je to jedini način da se obezbijedi strateška bezbjednost i stabilnost u evroatlantskom regionu", zaključio je Kuleba.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније