Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

A.M.

17. 06. 2024. 09:32 >> 09:32

stevan katić

Očekujemo rekordu sezonu u Herceg Novom

Predsjednik Opštine Herceg Novi Stevan Katić, kazao je u jutarnjem programu "Dobro jutro Crna Goro" na TVCG da očekuje rekordnu sezonu, te da trenutno imaju 23 odsto turista više nego u istom periodu prošle godine.

"Zaista sam zadovoljan sa brojem dolazaka gostiju Već negdje od prvog maja smo imali rekorde, odnosno, oborili smo rekorde po broju dolazaka gostiju, i ti praznici su zaista nagovijestili da će ova sezona da bude, po meni, ponovo rekordna", istakao je Katić.

Navodi da ta opština drži da kontinuitet u u povećanju broja dolazaka gostiju za ovo vrijeme u predsezoni.

"Na današnji dan, negdje imamo oko 23% više turista nego što je to bilo prethodne godine, i zaista, mislim da po ovim najavama, što možemo da vidimo, i da u razgovoru sa turističkim radnicima i hotelijerima, vidimo, to je da će sigurno kapaciteti da budu popunjeni, već su, dakle, svi hoteli za kompletnu sezonu rezervisani", istakao je Katić.

Dodaje da je u posjedu informacije da su i privatni izdavaoci  zadovoljni sa bookingom do sada.

"I mislim zaista da se ono što se tiče tih najava, da će da bude kao što i očekujemo, i da će ova sezona sigurno da bude rekordna", kaže Katić.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније