Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Turizam

[ Radio Jadran, Objavila: J.B.Č. ]

27. 09. 2017. 11:20 >> 11:25

U ČETVRTAK

TO Tivat pošumljava izgorjele predjele

Povodom Dana turizma i Dana zelene kupovine, koji se u svijetu obilježavaju 27. i 28. septembra Turistička organizacija (TO) Tivat će na više lokacija zahvaćenih požarima u toj Opštini, zasaditi stabla i ostalo bilje.

Kkao prenosi Radio Jadran, akcija je planirana za četvrtak, 28. septembar u jutarnjim časovima, a učesnici su zaposleni u TO Tivat.

"S obzirom na požarima zahvaćenim oblastima koja su ranije obilovala bujnom biljnom vegetacijom, a neposredno u blizini pješačkih staza i ornitološkog rezervata Solila, ideja je bila da ovaj dan obilježimo na najkorisniji način – pošumljavanjem", navode iz TO Tivat, prenosi Radio Jadran.

Oni žele da naglase ljepote aktivnog turizma i kretanja, okrenutost prirodi i čarima koje ona ima u asocijaciji na neko mjesto, a posebno van sezone.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније