Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

20. 05. 2024. 14:19 >> 14:19
Čitaj mi:

Od 17 do 21 i do 18 do 22 sata

Policija će snimati večerašnje utakmice u SC Morača i Bemax areni

Iz Uprave policije obavještavaju da će u skladu sa zakonom shodno članu 93 Zakona o unutrašnjim poslovima policijski službenici snimati predstojeće sportske događaje i to košarkašku utakmicu između KK „Budućnost Voli“ i KK „SC Derby“ , kao i rukometnu između RK ”Lovćen” i RK ”Budućnost”.

Košarkaška utakmica u okviru takmičenja Prva utakmica Crnogorske lige finala, koja će se odigrati između KK „Budućnost Voli“ iz Podgorice i KK „SC Derby“ iz Podgorice odigraće se večeras sa početkom u 18 časova, u SC „Morača“ u Podgorici.

"Snimanje će se vršiti u vremenskom periodu od 17 do 21 čas. Shodno članu 93 Zakona o unutrašnjim poslovima policijski službenici će snimati i mušku rukometnu utakmicu u sklopu polufinala Kup-a CG, koja će se odigrati između RK ”Lovćen” i RK ”Budućnost”, večeras u 19.00 časova, u „Bemax Areni“ u Podgorici. Snimanje će se vršiti u vremenskom periodu od 18 do 22 sata", napominju u Upravi policije.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније