Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

A.B. [ Portal RTCG ]

20. 05. 2024. 12:31 >> 12:31
Čitaj mi:

JELOVICA

Suspendovali čuvara šuma iz Berana, pokrenuće i disciplinski postupak

Uprava za gazdovanje šumama i lovištima saopštila je danas da je protiv čuvara šuma Milonje Golubovića pokrenut disciplinski potupak zbog povrede službene dužnosti.

Iz Uprave su podsjetili da je juče u Gazdinskoj jedinici „Jelovica“ sprovedena uspješna akcija zaplijene bespravno posječene građe.

"Međutim, dok je VD direktora organizovao zaplijenu bespravne građe u odjeljenju 12 u Jelovici i njeno lagerisanje na sigurnu lokaciju, zahvaljujući tajno postavljenim kamerama na drugoj lokaciji otkriveno je da je teretno vozilo čuvara šuma Golubovica korišćeno za nezakonite aktivnosti, što se vidi iz video snimka u prilogu. Slučaj je uz prikupljene dokaze proslijeđen nadležnim organima na dalje postupanje, a VD direktora je po hitnom postupku danas donio rješenje o suspendovanju čuvara šuma Golubovića, do okončanja disciplinskog postupka", piše u saopštenju. 

VD direktora je istakao da tajno postavljene kamere u šumama su odličan potez koji daje odlične rezultate.

"Uprava mora biti zdrav kolektiv koji čine isključivo odgovorni i profesionalni radnici, sa zajedničkim ciljem - a to je zaštita crnogorskih šuma", zaključeno je u saopštenju. 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније