Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B.

19. 05. 2024. 13:44 >> 13:56
8
Čitaj mi:

Kabinet premijera:

Amandmani Crne Gore pobjeda su za sve narode u regionu

Amandmani Crne Gore na Rezoluciju Međunarodni dan sjećanja i pomena genocida u Srebrenici 1995. su prihvaćeni što predstavlja veliki uspjeh crnogorske diplomatije i pobjedu za sve narode u regionu, saopšteno je iz Kabineta premijera.

Premijer Milojko Spajić je, podsjećaju, ovim povodom kazao i da je u konačnom tekstu suština amandmana sačuvana.

Vjeruju da je to dodatni doprinos regionalnom pomirenju i dobrom odnosu između Srba, Bošnjaka i svih drugih naroda na Balkanu.

"Naime, amandmani koje je Crna Gora uputila predlagačima imaju za cilj da doprinesu otklanjanju iskrivljenih i pogrešnih interpretacija i spriječe nerazumijevanje i dalju politizaciju ovog pitanja", zaključuje se u saopštenju Kabineta premijera Milojka Spajića.

 

 

 

Пратите нас на

Коментари8

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније