Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

Mina/M.L.B.

04. 09. 2024. 13:50 >> 14:33

predsjednik saopštio

Milatović: Nijesam dobio dokument o penzionisanju Lazarevića

Crnogorski predsjednik Jakov Milatović rekao je da nije dobio zvaničan dokument o penzionisanju načelnika Generalštaba Vojske Crne Gore Zorana Lazarevića.

Milatović je, odgovarajući na pitanja novinara u Muzičkom centru, podsjetio da Vojskom komanduje Savjet za odbranu i bezbjednost, a da njim predsjedava predajednik države.

"Ustavom je sve jasno definisano. Niti Savjet, niti ja nijesmo dobili zvaničnu informaciji, ni dokument", rekao je Milatović.

On je potvrdio da je na prethodnoj sjednici Savjeta pokrenuto pitanje razrješenja Lazarevića.

"Ali u diskusiji predsjednici Vlade i Skupštine su pohvalili čovjeka, pa sam pitao šta se dešava. Kada dobijem dobru argumentaciju, ja ću se odrediti u odnosu na to", naveo je Milatović.

Upitan da li je tačna informacija da je ministar odbrane Dragan Krapović obavijestio Lazazevića da mu se danas završava radni odnos u Vojsci, Milatović je kazao da nema ta saznanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније