Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.M.Lj.

04. 09. 2024. 15:28 >> 15:28

lokalni parlament

Jokić: Prekinimo agoniju u Beranama, izađimo na izbore

Odbornik DPS-a u SO Berane Branislav Jokić pozvao je da se zakaže sjednica Skupštine opštine i skrati mandat parlamentarnom odborničkom sazivu u tom gradu.


"Berane, grad vjesnik mira, sjajne tradicije, ovih mjeseci doživljava neviđenu inflaciju vrijednosti. Pitamo se da li ovakva ponižavanja zaslužuje ova sredina? I odmah – naš odgovor – prekinite sa borbom za fotelje u interesu svih građana Berana. Izdignite se, gospodo, iznad ličnih i partijskih interesa. Zakažite sjednicu Skupštine opštine i skratimo mandat ovom parlamentarnom odborničkom sazivu", navodi se u saopštenju.

On je tražio da se prekine agonija.

"Ne istrajavajte u propadanju grada! Priznajte da ste nesposobni da upravljate gradom u interesu svih građana. Ovo je grad bogate istorije i tradicije, što sve nas obavezuje da to baštinimo na način dostojan vremenu u kojem živimo", kazao je Jokić.

On je poyvao kolege odbornike da se izdignu iznad međupartijskih sukoba i sujeta.

"Skratimo mandat i pozovimo građane na izbore, da svi zajedno krenemo u razvoj ovog našeg grada. Gospodo iz Skupštine opštine Berane, uslišite preporuke Vlade, skratimo mandat, omogućimo da zaposleni u Opštini i preduzećima dobiju lične dohotke u ovom vremenu izražene inflacije. Vi ste na potezu, a odbornici DPS-a će glasati za izlazak iz ove duboke političke krize u kojoj se naš grad nalazi. Ovaj grad je u svojoj istoriji prošao i ratna vremena, ali je i tada imao domaćina", navodi se u saopštenju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније