Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

A.M.

11. 07. 2024. 14:24 >> 14:27
2

REAGOVANJE

DPS: Stepen poniznosti prema Vučiću prevazilazi mjeru dobrog ukusa

Stepen poniznosti, sluganstva i idolopoklonstva koji u kontinuitetu pokazuje lider DNP-a prema gospodaru Vučiću, odavno već prevazilazi mjeru dobrog ukusa čak i njihovih članova i simpatizera, saopšteno je iz Opštinskog odbora Demokratske partije socijalista (DPS) Zeta.

Podsjetimo, lider DNP Milan Knežević kazao je da su stvoreni uslovi da Srbija otpočne otkup lubenice iz Zete. On se, tim povodom, zahvalio i predsjedniku Srbije Aleksandru Vučiću navodeći da ovaj čin Zećani “nikada neće zaboraviti”.

“Nakon što nijesu urodili plodom pozivi za gostovanja gospodaru Vučiću i Jeleni Karleuši za Petrovdan i Vidovdan, dobili smo najavu spasenja poljoprivredne sezone kroz otkup lubenica, bez ikakvih detalja, vjerovatno kao kompenzaciju za prethodno ukinuti uvoz ulja. Svaku pomoć za zetske poljoprivrednike, koji se ovih dana bore za opstanak, treba pozdraviti, pa i ovu, samo što se odgovornost za ovakvo stanje preuzima tako što preuzmete resor poljoprivrede ili smijenite aktuelnog ministra koga trenutno podržavate. Parlamentarna većina koju vi činite i Vlada koju vi podržavate je dovela u ovakvo stanje naše poljoprivrednike. Nego, bespredmetno je više ukazivati na to da ćete opet pucati iz prazne puške”, navode u saopštenju.

Kao i u, kako kažu, slučaju napuštanja vlasti u Podgorici i na državnom nivou ako se ne regulišu problemi oko razgraničenja i kolektora.

“Neka građani sami prosude koliko ste održali obećanje i koliko ih dugo obmanjujete. Na kraju, predlažemo da gospodar Vučić, kad se već ovoliko nudi, pošalje i nekog od svojih, sposobnijih kadrova da preuzme upravljanje opštinom, da makar imamo nekog ko će moći da realizuje sve te obećane investicije, jer i sami znate da sa postojećim kadrovima ćete džabe krečit’”, zaključuju u DPS Zeta.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније