Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

05. 07. 2024. 09:57 >> 09:59

BOŠNJAČKA STRANKA

Ćorović umjesto Ibrahimovića na sastanku sa Milatovićem

Potpredsjednik Bošnjačke stranke Jasmin Ćorović prisustvovaće danas sastanku koji organizuje predsjednik Crne Gore Jakov Milatović za lidere parlamentarnih partija, kako bi ih informisao o zaključcima razgovora koje je imao u Briselu sa evropskim partnerima, saopšteno je iz te partije.

"Predsjednik Bošnjačke stranke Ervin Ibrahimović zbog unaprijed preuzetih obaveza nije u prilici da prisustvuje današnjem sastanku", saopštili su iz BS.

Sastanak lidera parlamentarnih partija i predsjednika Crne Gore Jakova Milatovića biće održan danas u Podgorici. Na sastanak ne dolaze predstavnici PES-a, kao ni lideri Nove srpske demokratije, Demokratska narodna partija i Ujedinjena CG. Dio opozicije najavio je da će doći na sastanak kod Milatovića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније