Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Podgoricom

M.L.B.

07. 05. 2024. 19:25 >> 19:35
Čitaj mi:

DO 21. MAJA

Počeo Proljećni pazar - bogat program i gastronomska ponuda

Manifestaciju Proljećni pazar svečano je večeras otvorila gradonačelnica Podgorice Olivera Injac. Sve do 21. maja na Trgu nezavisnosti će biti upriličen raznovrstan kulturno-umjetnički program sa gastronomskom ponudom.

“Očekuje nas bogat kulturno-umjetnički program, a vjerujem da ste već mogli da vidite i jedan dio gastronomske ponude koja je predstavljena ovdje na trgu”, kazala je Injac.

Podsjetila je da su kućice na trgu ustupali potpuno besplatno u namjeri da postaknu preduzetništvo i proizvođače na teritoriji Glavnog rada.

“To upravo i jeste naš stil da ih podržimo i da stvorimo jednake šanse za sve. U tom smislu zahvaljujem svima koji su iskazali interesovanje i želju da negdje učestvujemo svi zajedno na Preljećnom pazaru”, poručila je gradonačelnica.

Večeras je otvaranje Pazara rezervisano za nastupe KIC “Pop hora”, a potom i Kira benda.

Srijeda, 8. maj, donosi nastup Marije Božović u 19 sati, a u 21 sat Forte band preuzima pozornicu.
Četvrtak, 9. maj, rezervisan je za raznolike sadržaje.

Umjetnička škola za muziku i balet “Vasa Pavić” nastupiće u 19 sati. DJ Perrota će preuzeti pozornicu od 20h, a od 21h slijedi “Pod sjajem zvijezda” – Ples maturanata. Za kraj večeri, od 22 sata, publika će se zabavljati uz ABBA TRIBUTE BAND.

Sva važna obavještenja uz program Proljećnog pazara biće dostupna na sajtu Glavnog grada i društvenim mrežama.

"S nama je zabava zagarantovana. Ne propustite Proljećni pazar i uživajte u sjajnom programu koji smo pripremili", poručili su iz Glavnog grada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније