Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Politika

M.L.B.

18. 05. 2024. 18:58 >> 19:28
2
Čitaj mi:

REAGOVANJE

Nikolić: Spajić popustio pred ucjenom Kneževića i zaustavio put ka EU

Predsjednik Vlade Crne Gore Milojko Spajić i zvanično je zaustavio put Crne Gore ka EU nakon što je popustio pred ucjenom koju je pred njega stavio Milan Knežević, a koja se odnosi na potpisivanje Rezolucije o genocidu u Jasenovcu, saopštio je Miloš Nikolić, portparola DPS Crne Gore.

“Simbolično, novo poniženje Crne Gore dolazi u susret proslavi dana obnove njene nezavisnosti protiv koje su se borili upravo oni koji premijera tretiraju kao bezvrijednu krpu i sprdaju se sa njim po regionalnim medijima kako su uspjeli da ga – prijateljski ubijede”, navodi Nikolić.

On kaže da je jasno zašto Spajić pristaje na ultimatume i ucjene Kneževića i ostalih predstavnika, kako ističe, proruskih snaga u Crnoj Gori.

“Oni kroz njegovu vladu nastavljaju da služe interesima svojih finansijera. Spajiću je bitno samo da zadrži vlast i izbjegne odgovornost za sve ono što se dešava u njegovom mandatu, a čemu svjedočimo svakodnevno”, zaključio je Nikolić.

Poslanica DPS-a Aleksandra Vuković Kuč je kazala da je pokleknuo pred ucjenama DF-a i žrtvovao EU put Crne Gore.

Poslanik DPS-a Jevto Eraković na mreži Iks je napisao da je Milojko Spajić je zvanično prisutan u politici od 2020. godine kada je, kako kaže, pod pokroviteljstvom SPC i Zdravka Krivokapića ušao u vladu.

“Sve je isto samo su mjesto Krivokapića preuzeli Mandić i Knežević. Svima je jasno da sa ovom ekipom nema ulaska u EU i da slijede teški dani za Crnu Goru”, zaključio je Eraković.

 

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније