Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.Lj.

31. 07. 2024. 12:13 >> 13:45
Čitaj mi:

UPSAL

Spašen surfer kojeg je vjetar odvukao sa sutomorske plaže na pučinu

Pripadnici Uprave pomorske sigurnosti i upravljanja lukama pronašli su surfera kojeg je vjetar odvukao sa sutomorske plaže na pučinu i vratili ga bezbjedno na obalu, saopšteno je iz UPSUL-a.

"Naši pripadnici reagovali su na poziv spasilaca sa istočnog dijela sutomorske plaže da jednu osobu na Sup dasci vjetar nosi ka pučini.  Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama odmah je po prijavi uputila čamac SAR-5 i uz koordinaciji sa Pomorsko operativnim centrom pronašla surfera u blizini Rta Ratac", navodi se u saopštenju.

Imajući u vidu da ovih dana duva jak vjetar sa udarima do 45 čvorova, Uprava pomorske sigurnosti i upravljanja lukama upozorava građane i turiste vode računa o vremenskim uslovima i ne ugorožavaju svoje živote ovakvim ili sličnim aktivnostima.

"Napominjemo i da sve prijave u vezi sa dešavanjima na moru mogu pozvati Pomorsko operativni centar na besplatan broj 129", kazali su iz UPSUL-a.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније