Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

M.M.

31. 07. 2024. 15:11 >> 15:11
Čitaj mi:

Borovinić Bojović

"Problem sa strujom u Park šumi Zagorič mora biti riješen"

Problem koji se tiče snabdijevanja strujom u Park šumi Zagorič traje već značajan vremenski period, ali daćemo sve od sebe kako bi se konačno riješio, jer Podgorica neće odustati od svojih građana i građanki kojima su neophodna sistemska rješenja, što uključuje adekvatno snabdijavanje strujom, saopštila je predsjednica Skupštine Glavnog grada Jelena Borovinić Bojović.

"Iako ovaj problem traje već značajan vremenski period, daćemo sve od sebe kako bi se konačno riješio, jer Podgorica neće odustati od svojih građana i građanki kojima su neophodna sistemska rješenja, što uključuje adekvatno snabdijavanje strujom. Dužni smo da svakom građaninu obezbijedimo elementarne uslove za kvalitetan život, a ja ću se u okvirima svojih nadležnosti svom snagom založiti da se privede kraju ovaj dugogodišnji problem, koji opterećuje i remeti život naših sugrađana", izjavila je Borovinić Bojović.

Na sastanku je istaknuto da Park šuma Zagorič obuhvata oko pet stotina kuća u kojima živi puno djece i starijih osoba, a koji već više godina nemaju odgovarajući pristup osnovnim potrebama, struji, a izgradnja trafostanice na tom području je usko povezana sa procjenom zemljišta na kom bi ona trebalo biti izgrađena. U prilog tome koliko je stanje alarmantno, govori i činjenica da mještani redovno i uredno izmiruju račune za struju, čiji je napon toliko slab da ne uspijevaju da je iskoriste za obavljanje redovnih svakodnevnih aktivnosti.

Kao odgovor na iznijete probleme, dogovoren je niz koraka koji će biti preduzet, te inicirana međusektorska institucionalna saradnja koja će u narednom periodu doprinijeti urgentnom rješavanju pitanja struje u Park šumi Zagorič.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније