Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

B.B.

18. 07. 2024. 11:05 >> 11:05
Čitaj mi:

MJERE ZBOG NEKOTROLISANE POTROŠNJE

Goljemadi, Briđi i Begova Glavica bez vode od 21 do 8 sati ujutru

Iz Vodovoda glavnog grada najavili su da će u naseljima Goljemadi, Briđi i Begova Glavica svakodnevno isključivati vodu u periodu od 21 do 8 sati ujutru. Na ovaj korak su se odlučili zbog nekontrolisane potrošnje vode od potrošača na nižim kotama Lješanske nahije.

Kako navode u saopštenju, stanovnici na nižim kotama Lješanske nahije zbog nekontrolisane potrošnje ugrožavaju osnovne ljudske potrebe potrošača na višim kotama, koji u periodu velike potrošnje ostaju bez urednog vodosnabdijevanja.

"Na ovaj način se ugrožava i rad pumpnih postrojenja, pa najavljujemo svakodnevno zatvaranje vode u terminu od 21 do 8 časova u naseljima Goljemadi, Briđi i Begova Glavica", napominju u DOO "Vodovod i kanalizacija" Podgorica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније