Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

05. 09. 2024. 18:00 >> 17:42

IZBOR PORTALA

Vijesti 6 u 6: Radna grupa za proširenje dolazi u CG, Spajić: Najveće povećanje plata u istoriji

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 5. septembar.

Radna grupa za proširenje dolazi u Crnu Goru

Predstavnici Radne grupe za proširenje u Savjetu EU (COELA) boraviće u Crnoj Gori naredne sedmice, 12. i 13. septembra.

Smijenjen Martinović, nova direktorica Nacionalnih parkova Marinela Đuretić

Za direktorcu Javnog preduzeća za nacionalne parkove Crne Gore Vlada je danas imenovala Marinelu Đuretić, dok je sa te funkcije smijenjen Vladimir Martinović.

"Građani će dobiti najveće povećanje plata u istoriji Crne Gore"

Naši građani dobiće najveće povećanje plate u istoriji Crne Gore, napisao je na društvenoj mreži X premijer Milojko Spajić.

Poslanici ponovo usvojili izmjene Opšteg zakona o obrazovanju i vaspitanju

Poslanici crnogorske Skupštine ponovo su danas usvojili Zakon o izmjenama i dopunama Opšteg zakona o obrazovanju i vaspitanju, koje je predsjednik Crne Gore Jakov Milatović vratio parlamentu na ponovno odlučivanje.

Definisati posebne kategorije korisnika za prolazak kroz "Sozinu"

Ministarstvo saobraćaja saopštilo je da je, u ovom trenutku, najbolje rješenje za građane Crmince da Opština Bar, u saradnji sa mjesnim zajednicama, definiše posebne kategorije korisnika za koje bi se obezbijedila određena finansijska sredstva kroz donaciju od strane Vlade Crne Gore i Opštine Bar, za subvencionisanje prolazaka kroz tunel Sozina.

Montesong u novembru, mladi izvođači da se prijave

Festival Montesong, na kom će se birati kompozicija za predstavnika Crne Gore na Evroviziji, održaće se 26. i 27. novembra u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније