Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Društvo

Mira Rovčanin, Radio CG

05. 09. 2024. 19:46 >> 20:00
Čitaj mi:

Traže uklanjanje grita

Mještani Kličeva i Straševine ponovo blokirali Budoš

Mještani nikšićkih naselja Straševine i Kličeva večeras su ponovo blokirali tunel Budoš. Poručuju da od blokade neće odustati dok se sporni materijal- grit koji je deponivan u njihovim mjesnim zajednicama ne ukloni iz Nikšića.

Večerašnja blokada magistralnog puta Nikšić - Podgorica počela je u 19 sati i trajaće sat.

Mještani tvrde da im se niko od nadležnih, nakon sastanka u Opštini Nikšić prije desetak dana, nije obraćao. Ističu i da je firmi koja je deponovala sporni materijal "MM Sistem" Uprava za inspekcijske poslove izdala rješenje o uklanjanju otpada, te da ne znaju zbog čega se još nije postupilo po tom rješenju.

Mještani poručuju da će svake večeri od 19 sati blokirati saobraćajnicu, te da će svaki drugi dan povećavati satnicu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније