Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

6 u 6

12. 07. 2024. 18:00 >> 18:05

IZBOR PORALA

Vijesti koje su obilježile dan: Mandić inicirao obnovu Njegoševe kapele na Lovćenu

Pogledajte vijesti koje su obilježile dan za nama. U rubrici "6 u 6" plasiramo pregled najvažnijih vijesti iz zemlje i svijeta koje su obilježile 12. jul.

 

Mandić inicirao ideju obnavljanja Njegoševe kapele na Lovćenu

Predsjednik Skupštine Crne Gore Andrija Mandić inicirao je danas ideju obnavljanja Njegoševe kapele na Lovćenu, rekavši da smo dovoljno zreli kao društo i zajednica da realizujemo, kako kaže, tu plemenitu ideju, koja će dovesti do pomirenja i okupljanja ljudi.

Kapela na Lovćenu crvena linija

Gradonačelnik Cetinja Nikola Đurašković poručio je predsjedniku Skupštine Andriji Mandića da je Lovćen najveći crnogorski simbol, crnogorski Olimp i vertikala vječne Crne Gore.

Oslobađajuća presuda za sve optužene u slučaju "državni udar"

Lideri nekadašnjeg DF-a Milan Knežević i Andrija Mandić i ostali oslobođeni su optužbi u slučaju poznatom kao „državni udar“.

Mašović osumnjičen da je oštetio Opštinu Andrijevica za 36.000 eura

Beranska policija podnijela je Osnovnom državnom tužilaštvu u tom gradu krivičnu prijavu protiv Srđana Mašovića, bivšeg predsjednika Opštine Andrijevica, zbog sumnje da je zloupotrijebio službeni položaj i oštetio budžet opštine za 36.000 eura, saopšteno je iz Uprave policije.

Na Javnom servisu od jeseni filmovi i serije RAI produkcije

V.d. generalnog direktora Javnog servisa Boris Raonić potpisao je ugovor o ustupanju autorskih prava RTCG za televizijsko emitovanje filmskog, serijskog i dokumentarnog programa RAI, čime se ukazuje poštovanje uspješnoj saradnji između naše države i Italije koja seže od davnina. Sporazumom koji je danas potpisan sa predstavnikom kompanije RAI Com, Alessandrom Ravanijem omogućava se da se od jeseni na RTCG emituju najnovije italijanske serije, igrani i dokumentarni filmovi.

FSCG: Odbijene žalbe Budve, Zete i Ceklića

Komisija za žalbe Fudbalskog saveza Crne Gore je odbila je žalbe FK Zeta i FK Budva, te žalbu štopera Mladosti iz Donje Gorice Zvonka Ceklića.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније