Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Владимир Поповић

03. 11. 2023. 14:35 >> 14:37

BODIBILDING I FITNES

Almedin Bahović vicešampion svijeta

Izvanredna vijest stiže nam iz Španije!

Crnogorski reprezentativac u bodibildingu i fitnesu, Almedin Bahović, osvojio je srebrnu medalju na IFBB Svjetskom prvenstvu u Santa Suzani u Barseloni!

Naslov vicešampiona planete član barskog "Maximus"-a, najtrofejnijeg domaćeg kluba, osvojio je u veoma jakoj konkurenciji u kategoriji "men's wheelchair bodybuilding", još jednom pomjerio sve granice i nastavio da ispisuje stranice istorije bodibildinga i fitnesa na ovim prostorima. Podsjećamo, u proljećnom dijelu aktuelne sezone Bahović, koji konstantno napreduje iz takmičenja u takmičenje u gotovo svim aspektima, postao je šampion Evrope i Crnoj Gori donio jednu od najprestižnijih titula.

Boje naše države u Španiji branili su još Nikoleta Vušurović i Nikola Tomović koji se, nažalost, nijesu plasirali u finale. U kategoriji "women bikini (+172 cm)" Vušurović se nadmetala s čak dvadeset tri takmičarke. Iako je konkurencija bila brojna i prilično kvalitetna, Nikoleta se predstavila u najboljem izdanju do sada i stekla vrijedno iskustvo koje će joj i te kako značiti uoči budućih nastupa.

Ranije Nikola Tomović nije ušao u finale kategorije "men's physique (-179 cm)" za koje se borio s šesnaestoricom takmičara. Prošle godine Tomović je zauzeo peto mjesto.

Dodajmo da predsjednik Bodibilding i fitnes saveza Crne Gore, Dražen Vujošević, dijeli pravdu rame uz rame s brojnim internacionalnim sudijama i to je prvi put da naša država ima predstavnika u sudijskom panelu na svjetskoj smotri najboljih koja je ove godine jedna od najjačih i najbrojnijih u posljednje vrijeme.

Ujedno, čelnici crnogorske asocijacije napravili su odličan posao time što su na sastanku s predsjednikom Svjetske fitnes i bodibilding federacije, dr Rafaelom Santonjom, dogovorili organizaciju prestižnog Svjetskog kupa u našoj zemlji od 25. do 27. oktobra naredne godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније