Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

В.П.

15. 09. 2023. 17:20 >> 17:20

ZA VIKEND

Na bodibilding i fitnes takmičenju u Tivtu 20 naših učesnika

Bodibilding i fitnes spektakl "Mr/Ms Universe“ među događajima je koji će obilježiti predstojeći vikend u našoj zemlji. Veliko i prestižno međunarodno takmičenje u organizaciji Bodibilding i fitnes saveza Crne Gore i Svjetske federacije (IFBB-ja) održava se u Tivtu u Porto Montenegru (sala "Auditorijum“, bivši Dom vojske).

Subota u znaku lijepe uvertire – u prvom dijelu pratićemo takmičenje u mrtvom dizanju, jednoj od tri discipline pauerliftinga, od 13 časova (ulaz slobodan); u nastavku bodibilding nadmetanje od 18 časova. Bodibilding u fokusu je i u nedjelju, od 17.

Crna Gora nastupa s više od dvadeset predstavnika koji žele da se predstave u najljepšem mogućem svjetlu i u odličnoj konkurenciji izdanja krunišu medaljama. Vrijedi istaći da će biti podijeljeno petnaest Elite Pro kartica. Cijena ulaznice za bodibilding takmičenje za dan 20 eura, za dva dana 35 eura.

Sve u svemu, "Mr/Ms Universe“ sjajna je prilika za sve koji vole bodibilding i fitnes, ali i pauerlifting da dođu i uživaju u ovom sjajnom događaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније