Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

23. 10. 2024. 22:46 >> 23:21

EVROLIGA

Partizan nakon drame izgubio od Virtusa

Košarkaši Partizana poraženi su nakon dramatične završnice od Virtusa na svom terenu 70:69, u meču petog kola Evrolige.

Partizan je odmah poveo 5:0 i od tada je konstatno bio u vođstvu. Imali su izabranici Želja Obradovića i plus devet, ali je Virtus uvijek imao odgovor.

U dva navrata su došli i do izjednačenja, ali crno – bijeli su na poluvreme otišli sa plus pet.

U drugom dijelu viđena je rovovska borba. Partizan je i u trećoj četvrtini imao prednost od pet do devet poena, ali italijanski tim je na krilima Klajburna uspijevao sve vrijeme da bude u igri. Na ulasku u posljednju četvrtinu bilo je plus četiri za Partizan.

Dugo jedni i drugi u posljednjoj dionici nisu dali koš pri rezultatu 65:64 za Partizan.

Ofanzivni skok Klajburna i pogodak su vratili meč na početak. Lunberg je jednim pogođenim bacanjem donio Partizanu vođstvo od 69:68,potom i jedni i drugi nisu iskoristili napad , a do kraja je ostalo 20 sekundi.

Klajburn je pogodio za 70:69 na 12 sekundi do kraja. Imao je Partizan napad, ali je Lundberg zasrljao i izgubio loptu. Ostalo je pet sekundi do kraja. Virtus je takođe izgubio loptu, Nilikina je ukrao i promašio trojku sa zvukom sirene...

U ekipi Partizana najefikasniji je bio Tajrik Džons sa 20 poena, uz šest skokova i pet ukradenih lopti. Ife Lundberg postigao je 14 poena, kapiten Vanja Marinković 10, Sterling Braun osam, a Karlik Džons šest poena.

Italijansku ekipu predvodio je Vil Klajburn sa 27 poena, Ajzea Kordinije dodao je 12 poena uz 10 skokova, a Metju Morgan 10 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније