Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

22. 10. 2024. 17:46 >> 17:49

KOD KORADIJA

Bonući prešao u trenere: Legenda Juventusa asistent U20 reprezentacije

Leandro Bonući legendarni italijanski štoper, član reprezentacije "azura" koja je osvojila EURO 2020. godine započinje svoju trenersku karijeru.

Kao fudbaler proslavio se u dresu torinskog Juventusa, a trenerski posao počinje u taboru U 20 reprezentacije gdje će biti asistent Bernardu Koradiju.

"Neću da krjem, bio sam ponosan kada me je predsjednik saveza Gravina zvao i ponudio posao. Onog trenutka kada obučem ponovo trenerku reprezentacije probudiće neke lijepe uspomene. Posebno me raduje što počinjem svoju trenersku karijeru pored sjajne persoke kakav je Bernardo", kazao je Bonući.

Kao reprezentativac Italije, Bonući je četvrti na listi fudbalera po broju nastupa za "azure". Prvi je Điđi Bufon sa 176 nastupa, Fabio Kanavaro ima 136, Paolo Maldini ima 126 dok je Bonući skupio 121 nastup.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније