Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

21. 10. 2024. 15:23 >> 16:16
Čitaj mi:

trener psž-a

Enrike: Moramo da poboljšamo igru, optimista sam za sjutrašnji meč

Trener fudbalskog kluba Pari Sen Žermen (PSŽ) Luis Enrike izjavio je da njegov tim treba bolje da igra, ali je veoma optimističan pred sjutrašnji meč protiv PSV-a Ajndhovena u trećem kolu Lige šampiona.

PSŽ je trenutno neubjedljiv u Ligi šampiona, ima pobjedu protiv Đirone (1:0) i poraz od Arsenala (2:0).

"Ima mnogo stvari za poboljšanje, ali sam optimista, naravno da je Liga šampiona veoma teško takmičenje, biće manje dobrih rezultata, ali sjutra igramo na našem stadionu i želimo pozitivan rezultat", rekao je Enrike na konferenciji za novinare.

Ocijenio je da njegov tim igrao veoma dobro protiv Đirone, i naravno da nije igrao onako kako se želi protiv Arsenala, ali je zadovoljan onim što je tim učinio tokom ove sezone.

"Uz sadašnji format Lige šampiona, svaki domaći meč ima još veći značaj, ali je važan i za PSV, svi treba da postižemo golove, igraćemo sa puno motiva i entuzijazma", rekao je Enrike.

Utakmica PSŽ - PSV je sjutra od 21 sat.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније