Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N. N.

28. 09. 2024. 15:47 >> 18:12
Čitaj mi:

1. CFL

Kraj: Bokelj u 95. minutu srušio Otrant, Jedinstvo iznenadilo Sutjesku

Završene su tri današnje utakmice 9. kola Prve crnogorske fudbalske - Bokelj je u Petrovcu savladao "domaći" Otrant 2:1 golom Dejana Pepića iz penala u 95. minutu, Jedinstvo je bilo bolje od Sutjeske (2:), dok u duelu Jezera i Arsenala nije bilo pogodaka..

9. KOLO

Otrant - Bokelj 1:2 (Mrvaljević 76 - Rašo 25, Pepić 90+5. penal) - kraj

Jedinstvo - Sutjeska 2:0 (Korać 58, Bogdanović 79) - kraj

Jezero - Arsenal 0:0 - kraj

Sjutra

Mornar - Petrovac 20.00

Petak

Dečić - Budućnost 0:2 (Vukotić 28, 46)

LIVE BLOG

17:49

KrajZavršen je meč u Beranama, nije bilo golova u duelu Jezera i Arsenala.

Опширније

17:49

GolBokelj je u 95. minutu opet poveo protiv Otranta, golom Dejana Pepića iz penala nakon faula tragičara i kod prvog Balše Banovića nad Vasilijem Čavorom.

Опширније

17:36

GolJedinstvo na pragu pobjede protiv Sutjeske - Petar Bogdanović je nakon sjajnog solo-prodora šutirao, a Vladan Giljen loše reagovao, pa domaći vode 2:0.

Опширније

17:34

GolOtrant je izjednačio - Balša Mrvaljević je šutirao iz slobodnog udarca u 76. minutu, lopta zakačila Vasilija Čavora u živom zidu i prevarila Stefana Spasojevića.

Опширније

17:15

GolKakav gol Žarka Koraća - najbolji strijelac u istoriji CFL je u 58. minutu sjajno šutirao iz slobodnog udarca i sa 20 metara donio prednost Jedinstvu protiv Sutjeske.

Опширније

17:02

Počela su 2. poluvremena na sva tri terena.

Опширније

16:48

Poluvrijeme na sve tri utakmice, gol je postignut samo u Petrovcu, gdje Bokelj vodi protiv "domaćeg" Otranta.

Опширније

16:26

GolBokelj vodi od 25. minuta - Bogdan Rašo je šutirao, lopta se odbila od štopera Otranta Balše Banovića i prevarila Miloša Dragojevića.

Опширније

16:24

Polovina 1. poluvremena, golova nema ni na jednom od tri stadiona.

Опширније

16:02

Jezero dijeli začelje sa Mornarom sa pet bodova, a dočekuje Arsenal koji ima po tri pobjede i remija, kao i dva poraza. Plavljani su kao domaćini protiv Tivćana upisali tri pobjede i remi u elitnom rangu, kao i trijumf u Kupu, zbog čega se nadaju bjekstvu sa dna.

Опширније

15:59

Otrant je u prva tri kola debitantske sezone u 1. CFL upisao dvije pobjede, ali u posljednjih pet je uzeo samo tri boda. Zanimljivo je da je remizirao sa dvije najbolje ekipe - šampionom Dečićem i liderom Budućnosti.

Bokelj, koji je prošle sezone baš ispred Otranta završio Drugu ligi kao prvi, ima bod više (10).

Опширније

15:56

Sutjeska će tražiti i treću pobjedu zaredom od povratka Milije Savovića na klupu, dok se Jedinstvo nada da će pred svojim navijačima prekinuti lošu seriju, jer je u posljednja četiri kola osvojila samo bod. I to onaj protiv Dečića, kada j Augustu Čagasu priznat fantomski gol...

Опширније

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније