Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

14. 09. 2024. 17:28 >> 17:28

BUNDESLIGA

Bajer se vratio na pobjednički put, kiks Lajpciga, prvijenac Štutgarta

Leverkuzen je bio siguran na gostovanju Hofenhajmu 3:1 i tako se iskupio za poraz u prošlom kolu od Lajpciga na svom terenu.

"Farmaceuti" su šampionski reagovali na neugodnom gostovanju. Već nakon pola sata igre imali su 2:0, nakon što su mrežu tresli Terije i Bonifejs.

Domaćin je smanjio do odmora preko Beriše, ali to izabranike Ćabija Alonsa nije pokolebalo.

U nastavku su još dva puta pogodili. Prvo je Virc u 71. minutu iz penala povisio na 3:1, da bi nedugo zatim "poker" u mreži domaćih kompletirao svojim drugim golom Bonifejs.

A Lajpcig nije uspio da potvrdi veliku pobjedu nad Leverkuzenom iz prošlog kola. Tim Marka Rozea igrao je samo 0:0 kod kuće sa Union Berlinom.

Napadali su domaći, pokušavali na sve načine, a nije im bio dovoljan ni penal. Udarac sa "bijele" tačke nije realizovao Openda 15 minuta prije kraja...

Štutgart je upisao prvu pobjedu u šampionatu, pošto je slavio na gostovanju Menhengladbahu 3:1.

U prvih 45 minuta po jedan gol u obje mreže - Undav je doveo "švabe" u vođstvo, poravnao je Plea.

U nastavku je na scenu stupio Demirović - sa dva gola u tri minuta napadač iz Bosne i Hercegovine je otklonio sve dileme.

U preoostala dva meča popodnevnog programa, Frajburg je u režiji dvostrukog strijelca Adamua pobijedio Bohum 2:1, dok je identičnim rezultatom Ajntraht u finišu stigao do trijumfa nad Volfsburgom u gostima . Oba gola dao je Marmuš.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније