Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

N. N.

17. 09. 2024. 22:03 >> 22:03
Čitaj mi:

CEDEVITA OLIMPIJA SAVLADALA KRKU

Prvi trofej za Mitrovića u Sloveniji - plus 30 za Superkup

Nekadašnji selektor Crne Gore Zvezdan Mitrović je osvojio prvi trofej u Sloveniji, jer je sa Cedevita Olimpijom u nacionalnom Superkupu bio ubjedljiv protiv Krke - 103:73.

Tim Dejana Jakare, koji je prošle sezone vodio SC Derbi, držao se u igri samo u 1. četvrtini, da bi "zmajčeki" već na poluvremenu imali plus 22 (55:33).

Najveću razliku Ljubljančani su stekli u 35. minutu, nakon dvije vezane trojke za 96:56 momka poznatog prezimena - Žige Daneua, unuka legende jugoslovenske košarke Iva Daneua i sina bivšeg igrača Olimpije i osvajača FIBA Saporta kupa, Jake.

Daneu, Aleksej Nikolič i Brinston Lemar su bili najbolji u pobjedničkom timu sa po 16 poena, dok su tim iz Novog Mesta predvodili Jakub Čebašek i Mark Garsija Antonelj sa po 14.

"Dobra utakmica. Suočili smo se sa Krkom, koja će nam biti rival i u ABA ligi. Vidjelo se da je motiv drugačiji nego na prijateljskim utakmicama. Igrači su ozbiljno pristupili meču, a mnogi su dobro iskoristili priliku. Zadovoljan sam prvim peharom u sezoni", rekao je Mitrović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније