Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

24. 08. 2024. 22:45 >> 22:45
Čitaj mi:

NAVIJAČKA GROZNICA

Navijači Budućnosti pozivaju Jovetića da obuče plavo-bijeli dres i pomogne u osvajanju titule

Navijači podgoričke Budućnosti, poznati kao Varvari, pokrenuli su inicijativu kojom žele da uvjere jednog od najboljih crnogorskih fudbalera, Stevana Jovetića, da se priključi njihovom klubu. Trenutno bez angažmana, Jovetić trenira u Podgorici sa ekipom Budućnosti dok razmatra opcije za nastavak svoje karijere.

Nekadašnja zvijezda Fiorentine, Manchester sitija, Intera i Monaka, Jovetić je u završnoj fazi svoje profesionalne karijere, ali i dalje posjeduje znanje i iskustvo koje bi bilo od neprocjenjive vrijednosti za crnogorski tim. Navijači Budućnosti vjeruju da bi njegovo prisustvo na terenu značajno doprinijelo ostvarivanju ambicija kluba, a prije svega osvajanju titule u domaćem prvenstvu.

Varvari su putem društvenih mreža i različitih medija pokrenuli kampanju pod sloganom „Stevane, vrati se kući“, pozivajući svog sugrađanina da obuče plavo-bijeli dres i postane dio tima koji se bori za vrh tabele. Njihova inicijativa naišla je na široku podršku među ljubiteljima fudbala u Podgorici i šire, uz brojne poruke podrške i nade da će Jovetić prihvatiti njihov poziv.

„Stevan je simbol crnogorskog fudbala i bio bi nevjerovatan trenutak vidjeti ga kako predvodi naš tim u borbi za titulu,“ rekao je jedan od vođa Varvara. „Vjerujemo da bi njegovo iskustvo i ljubav prema Podgorici bili odlučujući faktori u ovoj sezoni.“

Budućnost, koja se trenutno takmiči u Prvoj crnogorskoj ligi, nada se da bi dolazak Jovetića mogao biti presudan korak ka osvajanju šampionata i povratku na evropsku fudbalsku scenu. Iako je Jovetić ostao suzdržan u vezi sa svojim sledećim korakom, podrška navijača i prilika da se oproba u rodnom gradu mogla bi biti značajan faktor u njegovoj odluci.

Stevan Jovetić je tokom svoje karijere stekao status fudbalske legende, kako u Crnoj Gori, tako i širom Evrope, i dolazak u Budućnost bio bi emotivan povratak kući, što bi ujedno predstavljalo i krunu njegove sportske karijere.

Ostaje da se vidi hoće li Jovetić prihvatiti poziv i postati ključni igrač u ambicijama Budućnosti za ovu sezonu. Za navijače i klub, ovo bi bio ostvarenje sna — legendarni fudbaler u dresu Budućnosti, predvođen ljubavlju prema svom gradu i željom za uspjehom na domaćem terenu.

P.s.

Simbolika ili ne - poziv podgoričkom maestru da se priključi klubu iz rodnog grada je uslijedio kada se sprema 100. rođendan najvećeg crnogorskog kluba.

Da li je Joveta upravo taj, koji će ostvariti san svih Podgoričana i uvesti Budućnost u grupnu fazu nekog evropskog takmičenja na proslavi 100. godina kluba.

Zvuči kao bajka…

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније