Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

KSCG

24. 08. 2024. 18:42 >> 18:49
Čitaj mi:

EVROPSKO PRVENSTVO

Kadetkinje serijom 13:0 u posljednja tri minuta ostale bez A divizije

Ženska kadetska košarkaška reprezentacija Crne Gore nije uspjela da ostane u A diviziji. U meču odluke naše kadetkinje poražene su od Hrvatske 59:56.

Naš tim vodio je 55:43 u 33. minutu, ali do kraja nije postigao koš iz igre. Nakon polovičnog učinka sa linije bacanja Marije Sekulović na 3.18 do kraja imali smo +10 (56:46), ali je naš tim imao loša rješenja u finišu, ostao bez poena, a Hrvatska serijom 13:0 okrenula meč i stigla do pobjede u utakmici za 13.mjesto na šampionatu Evrope u Miškolcu, koje je garantovalo opstanak u A diviziji. 

U prvom poluvremenu viđen je izjednačen meč, ali je Crna Gora uglavnom imala prednost. Nakon poena Marije Sekulović u 26.minutu prvi put smo imali dvocifrenu razliku 42:32, a u 28.minutu poslije trojke Kovačević bilo je 45:35. Identičnu prednost imali smo i 32.minutu, kada je Sekulović realizovala jedno od dva bacanja za 53:43, a onda je članica Budućnost Bemaxa pogodila i za najveću razliku (55:43). Međutim, u finišu su naše kadetkinje totalno stale i kao da su se prepale od trijumfa...

Milena Vujović postigla je 19 poena, imala 10 skokova, dok je Marija Sekulović ubacila 15, a ostvarila je 12 skokova, dok je Miloj Kovačević nedostajao skok za dabl dabl - 10 poena, 9 skokova, uz 5 asistencija i 3 ukradene lopte, Maša Praščević 8, uz 5 skokova i 4 asistencije, dok je Mila Bajo dodala 4, uz 5 uhvaćenih lopti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније