Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

24. 08. 2024. 20:28 >> 20:31

SERIJA A

Parmi sva tri boda protiv Milana

U veoma uzbudljivom meču na kultnom "Enio Tardiniju" fudbaleri Parme uspjeli su da dođu do pobjede protiv Milana 2:1 u 2. kolu Serije A.

Parma je već u prvom pravom napadu došla do prednosti, odlični akciju na kraju je krunisao Man u 2. minutu za 1:0.

Ređale su se šanse na obje strane u prvom dijelu, ali nije bilo promjene rezultata - pravo je čudo da je ostalo 1:0 nakon prvog poluvremena.

Zanimljiv meč nastavljen je i u drugom dijelu, opet je i jedna i druga ekipa mogla do gola u više navrata, ali je to prvi učinio Milan i to preko Pulišića koji imao lako posao nakon asistencije Leaa u 66. minutu za 1:1.

Mogao je Milan i do preokreta ali je Parma ipak uspjela da dođe do nove prednosti - odličnu kontru domaćih na kraju je krunisao Kanćelijeri u 77. minutu za velikih 2:1, što se na kraju ispostavio i kao konačan rezultat.

Milan poslije dva kola ima samo jedan bod, pa će se novi trener Paulo Fonseka već sada suočiti sa strahovitim pritiskom.

Parma sada ima četiri boda i može se reći da je imala odličan start.

U istom terminu Udineze je protiv Lacija slavio golovima Luke u petom i Tovana u 49. minutu.

Domaći tim je od 69. minuta igrao sa igračem manje zbog drugog žutog kartona Kamare, ali je uspio da sačuva prednost.

Oba tima sada imaju po tri boda.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније