Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

23. 07. 2024. 21:58 >> 22:46
Čitaj mi:

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA

Janković i Vešović blizu 3. kola, debakl Partizana

Nastavljena je borba za plasman u grupnu fazu Lige šampiona - Karabag za koji nastupaju Marko Janković i Marko Vešović savladao je Linkoln dok je Partizan ubjedljivo poražen od Dinama iz Kijeva u 2. kolu kvalifikacija.

Karabag je trijumfom protiv ekipe iz Gibraltara 2:0 na strani skoro izborio plasman u 3. kolo, oba crnogorska reprezentativca su igrala 83 minuta, a onda su zamijenjeni. Revanš u Azerbejdžanu je 30. jula. 

Bolji iz tog dvomeča igraće sa boljim iz duela Ludogorec - Dinamo Minsk.

Partizan je dobro otvorio meč protiv Dinama iz Kijeva - poveo 1:0 sa bijele tačke u 22. minutu golom Saldanje, ali je sve to neutralisano u finišu prvog poluvremena kada su crno-bijeli primili tri gola za šest minuta i na pauzi gubili 3:1.

Do kraja susreta koji je odigran u Lublinu viđena su još četiri gola - na kraju 6:2 za Dinamo koji sa velikom prednošću ide u Beograd na revanš koji je 30. jula.

Pobjednik ovog dvomeča će u sljedećoj fazi kvalifikacija odmjeriti snage sa škotskim Rendžersom.

Poraženi će se spustiti u kvalifikacije za Ligu Evrope, gdje će u trećoj rundi igrati s poraženim iz dvomeča Fenerbačhe – Lugano.

U ostalim mečevima Ferencvaroš je deklasirao TNS koji je u prvom kolu eliminisao našeg šampiona, ekipu Dečića, bilo je 5:0 za ekipu iz Mađarske.

Siguran i Midtjiland protiv Santa Kolome iz Andore i to u gostima 3:0.

Trijumfe su upisali i Bodo Glimt, Jagielonija, Malmo.

 

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније