Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

23. 07. 2024. 22:54 >> 22:54
Čitaj mi:

KVALIFIKACIJE ZA LIGU ŠAMPIONA

Džeko i dalje igrač za velika djela, het-trik protiv Lugana

Edin Džeko je pokazao da je još uvijek igrač za velike stvari - postigao je tri gola u pobjedi Fenerhačea protiv Lugana koji je završen rezultatom 4:3 u 2. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona.

Meč je odigran u Tunu, domaćini su poveli več u četvrtom minutu golom El Vafija.

Izabranizi Žozea Murinja su do odlaska na odmor ipak uspjeli da izjednače rezultat, a za to su najzaslužniji doskorašnji kapiten reprezentacije Srbije Dušan Tadić na kojim je skrivljen jedanaesterac, te Edin Džeko koji je najstrožu kaznu pretvorio u pogodak.

Isti dvojac režirao je i preokret u drugom dijelu - asistencija Tadića i novi gol Džeka već u prvom napadu u drugom poluvremenu.

Nije se Lugano predako lako, Uran Bislimi je izjednačio na 2:2 u 64. minutu, ali je Džeko tri minuta kasnije kompletirao het-trik i vratio turskom velikanu prednost.

Ferdi Kadiolu je pogodio za 4:2 u 74. minutu, ali je do kraja viđen i još jedan gol - Milton Valenzuela je u četvrtom minutu nadoknade vremena postavio konačnih 4:3. 

Revanš u Istanbulu je za sedam dana.

Pobjednik dvomeča igraće sa boljim iz okršaja Partizan - Dinamo Kijev.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније