Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

23. 07. 2024. 16:26 >> 16:27

NIKŠIĆANIN U CVAJTI

Bivši mladi reprezentrativac Crne Gore potpisao za Magdeburg

Crnogorski fudbaler Aleksa Marušić potpisao je za njemački Magdeburg, objavljeno je na zvaničnim stranicam ovog neka slavnog kluba iz doba Istočne Njemačke, a danas člana druge lige popularne "Cvajte".

Fudbaler iz Nikšića (25) uspio je da skrene pažnj u na sebe nako što je imao sjajnu sezonu u makedoskom Voske Sportu gdje je u Prvoj ligi Sjeverne Makedonije postigao 17 golova na 32 meča, uz tri asistencije.

Marušić je ranije nosio dresove Sutjeske, Dečića i srpske ekipe Mladosti GAT.

"Aleksa je visok, ali dosta pokretljiv napadač sa dobrom završnicom i tehnikom šuta. I dalje je mlad i može da se razvija, i nadamo se da će biti velika opasnost po gol protivika", kazao je sportski direktor njemačkog kluba Otmar Šork.

I trener Kristina Tic je bio zadovooljan potpisom našeg fudbalera.

"Sa Aleksom dobijamo elemenat u ekipi koji nikada prije nismo imali. Sa njegovom snagom i odličnom igrom leđima okrenut golu, imao je sjajan broj golova prošle sezone", kazao je trener Magdeburga.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније