Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

D.B.

23. 07. 2024. 09:09 >> 09:09

odbojka

Mina Dragović u rumunskom Lugošu: Došlo je vrijeme za nove izazove

Crnogorska odbojkašica Mina Dragović karijeru će nastaviti u rumunskom Lugošu, nakon šest sezona u Jedinstvu iz Stare Pazove, u kojima je bilježila zapažene partije.

Dragović je bila najbolja srednja blokerka u protekloj sezoni, a stigla je nagrada i iz Crne Gore – od strane OSCG izabrana je za najbolju odbojkašicu u inostranstvu za 2023. godinu.

“Nakon šest sezona u Srbiji, smatrala sam da je vrijeme da se oprobam u nekim novim izazovima u inostranstvu. Moja sljedeća stanica je Rumunija, gdje se nadam da ćemo sklopiti lijepu saradnju i napraviti dobre uspjehe. Svaka promjena je na svoj način teška, te tako znam da će mi nedostajati Jedinstvo iz Stare Pazove gdje sam upoznala divne ljude od kojih sam mnogo naučila i sjajne djevojke sa kojima će mi se, nadam se, negdje u karijeri opet ukrstiti putevi. Ipak “dio Jedinstva” se seli sa mnom u Rumuniju. Sestre Miljević biće moje saigračice ove sezone u Lugošu, tako da samo nastavljamo dobru saradnju i druženje”, rekla je Mina.

Prve odbojkaške korake, crnogorska reprezentativka i nova članica Upravnog odbora OSCG iz redova aktivnih sportista, počela je u "Morači", nakon čega je karijeru nastavila u inostranstvu, beogradskom Partizanu, Spartaku iz Subotice, Sremu iz Sremske Mitrovice i Jedinstvu iz Stare Pazove, sa kojim je u protekloj sezoni osvojila triplu krunu u Srbiji..

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније