Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

22. 07. 2024. 10:21 >> 10:42
Čitaj mi:

NAŠ FUDBALER NE PRESTAJE DA ODUŠEVLJAVA ITALIJANE

Juventus dobio fudbalski dragulj u Adžiću: Čvrstina, tehnika, van terena skromnost

Italijanski list "Tutosport" nastavlja da se oduševljava našim najvećim fudbalskim talentom Vasilijem Adžićem, koji je ovog ljeta pojačao "Staru damu".

Od početka priprema Juventusa, ovaj italijanski list koji je inače usko povezan sa dešavanjima u najtrofejnijem italijanskom klubu, gotovo da ne piše ni o jednom drugom igraču, sem o našem mladom veznom fudblaru.

Oni naglašavaju da je Adžić ostavio sjajan utisak u "Kontinasi", i da je zbog toga dobio poziv da ide sa prvim timom u Njemačku, gdje nastavljaju pripreme.

"Dječak iz Crne Gore, rođen 2006. godine, nakon godina stasavanja u Budućnosti demonstira na prvim treninzima da je materijal za prvi tim. Uz opreznost, koju nose njegove godine, Tijago Mota je počeo da ga otkriva. Prvo u Kontinasi, a sada i Adidasovom sporstskom centru u njemačkom gradiću Hercogenaurahu, gdje je Juventus nastavio svoje pripreme", prenosi "Tutosport".

Adžić čvrst, tehnički potkovan, ali van terena skroman

U italijanskom listu se posebno dive stavu našeg mladog fudbalera.

"Mentalitet i prava takmičarska žestina miješaju se sa tehnikom i sposobnošću da se ophodi s loptom kao sa prijateljem: to je ono što Adžić pokazuje, čak i u Njemačkoj. Ali nije riječ samo o fudbalskom aspektu. Crnogorac takođe stiče poštovanje zbog svog stava, na terenu i van njega. Sluša savjete sa skromnošću, ponaša se pristojno sa cijelim Juventusovim osobljem i već je cijenjen među navijačima. Da li će uspjeti da se izbori za mjesto u Motinom Juventusu, pokazaće samo vrijeme i rad. Ali njemački signali su ohrabrujući", prenosi "Tutosport".

Po nekim informacijama Adžić bi trebalo da zaduži broj 17 na dresu, onaj koji je proslavi Mario Mandžukić u Juventusu.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније