Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Mina

22. 07. 2024. 19:20 >> 19:21

Podgorica open

Dedivanović i Radulović na pobjedničkom postolju

Plivači podgoričkog kluba osoba sa invaliditetom Mako nastup na Otvorenom regionalnom prvenstvu u paraplivanju, Podgorica open, završili su sa sedam medalja – četiri zlatne i tri srebrne.

Zlatne medalje osvojila je Iskra Dedivanović, kategorija S9, u trkama na 100 prsno (1:52,50), 50 leđno (45,05), 100 leđno (1:40,47) i 50 metara delfin (42,57).

Dedivanović je bila i srebrna na 50 slobodno (40,21) i 100 slobodno (1:34,01).

Plasman na pobjendičko postolje izborio je i Rastko Radulović u kategoriji S14, koji je trku na 200 metara slobodno isplivao za četiri minuta, 49 sekundi i 87 stotinki.

Od takmičara podgoričkog kluba Mako nastupili su još Nebojša i Nikola Bulatović, Tomas Radulović, Ognjen Rončević i Đurđa Borović.

Takmičenje na otvorenom bazenu Sportskog centra Morača okupilo je više od 30 takmičara iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Srbije.

Svečano ga je proglasila otvrenim ambasadorka Francuske u Crnoj Gori, An Mari Maske.

Tradicionalni miting održan je u saradnji plivačkog kluba Myako i Paraolimpijskog komiteta, a pod pokroviteljstvom Glavnog grada.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније