Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Beta / N.R.

23. 07. 2024. 15:59 >> 15:59
Čitaj mi:

odbacio navode

Gvardiola: De Brujne ne ide iz Mančester sitija

Trener fudbalera Mančester sitija Pep Gvardiola odbacio je navode da će Belgijanac Kevin de Brujne napustiti ekipu ovog ljeta.

"Kevin ne ide nigdje", rekao je Gvardiola novinarima u SAD, gdje se njegova ekipa nalazi na pripremama, a prenio je Bi-Bi-Si.

Španski trener je naveo i da vjeruje da će u narednu sezonu Siti ući sa istom ekipom, ali da će, ukoliko neko ode, morati da razmisle o pojačanjima.

"Ne odbacujem mogućnost dolaska novih igrača, ali mislim da postoji 85, 90, 95 odsto šanse da ćemo imati isti tim", kazao je Gvardiola.

De Brujne (33) ima ugovor na još godinu sa Sitijem, a početkom mjeseca izjavio je da bi razmislio o eventualnoj ponudi iz Saudijske Arabije.

"U mojim godinama, morate da budete otvoreni za sve. Govorimo o nevjerovatnim sumama novca, na mogućem kraju moje karijere", kazao je ranije belgijski fudbaler.

Mančester siti prvu utakmicu u novoj sezoni engleske Premijer lige odigraće protiv Čelsija 18. avgusta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније