Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

N.R.

23. 07. 2024. 19:50 >> 19:50
Čitaj mi:

KVALIFIKACIJE ZA LIGU KONFERENCIJA

Striković pred gostovanje u Gruziji: Da iskoristimo mane protivnika

Crnogrski šampion, ekipa Dečića sjutra će odigrati prvi meč 2. kola kvalifikacija za Ligu konferencija - protivnik je Dinamo Batumi iz Gruzije koji je domaćin u prvom okršaju.

Napadač Dečića, Vuk Striković, kazao je da su očekivanja velika i da će pokušati da iskoriste mane protivnika.

“Očekivanja su kao i uvijek velika. Došli smo sa sigurnošću i velikim motivom da igramo protiv jake ekipe koja je pružila veoma dobar otpor Ludogorecu. Analizirali smo Dinamo, uvidjeli njegove prednosti i mane. Naravno, mane ćemo pokušati da iskoristimo. 

Od samog dolaska mogu reći da su grad, teren i uslovi na veoma visokom nivou. Pravi evropski standardi. Idemo maksimalno oprezno i odgovorno od starta utakmice, pa da vidimo što možemo da uradimo. Vjerujem da možemo mnogo. 

Istovremeno, nadam se svom premijernom golu u dresu Dečića. To bi mi veoma značilo, iako ne bih sebe izdvajao ispred ekipe, koja je ipak najvažnija. Bilo ko da postigne gol biće fantastično, a sve u cilju da kolektivno izborimo što bolji i pozitivniji rezultat uoči revanša”, naglasio je Striković.

Duel u Gruziji je sjutra od 19 sati, prenos na TVCG. Revanš je za sedam dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније