Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

27. 04. 2024. 20:30 >> 21:17
Čitaj mi:

BUNDESLIGA

Bajer opet izbjegao poraz, Andrih u nadoknadi rastužio Štutgart

Leverkuzen je po ko zna koji put ove sezone izbjegao poraz - "farmaceuti" su gubili od Štutgarta 2:0 pola sata do kraja, ali su uspjeli da dođu do boda (2:2).

Sva četiri gola viđena su u nastavku.

U razmaku od deset minuta "švabe" su stigle do 2:0

U 47. minutu, Fulrih je nakon što je pogođena stativa prihvatio odbijenu loptu iskosa sa lijeve strane i poslao je u mrežu.

Na 2:0 povećao je Undav u 57. preciznim udarcem sa ivice kaznenog prostora.

Adli je u 61. minutu pogodio iskosa sa lijeve strane i vratio neizvjesnost.

Domaći su u posljednjih pola sata dali sve za napad, pokušavali na sve načine da dođu do gola i to naplatili u petom minutu nadoknade.

Pogodio je Andrih nakon ubacivanja sa lijeve strane, pa Bajer i dalje ne zna za poraz u ovoj sezoni, računajući sva takmičenja.

Bajer je od ranije obezbijedio titulu prvaka, i ima 81 bod, 12 više tri kola prije kraja od Bajern Minhena. Štutgart je na trećem mjestu sa 64 boda.

U narednom kolu, "farmaceuti" će gostovati Ajntrahtu, dok će "švabe" u derbiju dočekati Bajern.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније