Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V.

26. 09. 2024. 17:20 >> 17:19

"PLAVI" NEMOĆNI U ISTANBULU

Žakelj: Bešiktaš bio čvršći i pametniji od nas, pristup meču bio loš

Budućnost je bila nemoćna na startu Evrokupa, gotovo da nije zaprijetila Bešiktašu u Istanbulu (poraz 94:76), a trener Podgoričana Andrej Žakelj svom timu najviše zamjera na lošem pristupu.

"Zaslužena pobjeda Bešiktaša, odigrali su čvršče i pametnije od nas. Od početka nismo igrali kako treba, a meni najviše smeta pristup meču koji su igrači imali. Sve ostalo ćemo popraviti", kazao je slovenački stručnjak.

Nema vremena za tugovanje, već preksjutra u "Moraču" stiže Split, u okviru ABA lige.

"Moramo da analiziramo ovaj meč i već polako da razmišljamo o Splitu. Više ćemo se baviti doduše nama, nego rivalom, jer treba da ispravimo naše greške", kazao je trener "plavih",

Bek Budućnosti Flečer Megi istakao je da je ekipa podbacila na Bosforu, pogotovo na planu energije i koncentracije.

"Definitvno smo mogli bolje da odigramo protiv Bešiktaša, pogotovo se to odnosi na energiju i na fokus. Okrećemo se Splitu, biće to naša prva utakmica kod kuće ove sezone. Split je dobra ekipa, igrali smo s njima u pripremnom periodu", kazao je bek "plavih".

Meč Budućnost - Split igra se u subotu od 20 časova.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније