Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V.

26. 09. 2024. 23:47 >> 23:48

UPISAO 15 ODBRANA

Melsungen na krilima Simića pokorio Kil

Golman crnogorske reprezentacije Nebojša Simić "spustio je rampu" igračima Kila i bio jedan od najzaslužnijih za pobjedu svog Melsungena nad velikanom i to u gostima 25:21, u meču 4. kola prvenstva Njemačke.

Naš golman je upisao čak 15 odbrana.

Briljantno je Melusngen odigrao prvih 30 minuta, brzo se odvojio na plus tri 10:7, da bi nakon prvog dijela imao sedam golova prednosti 15:8.

Očekivala se reakcija Kila u nastavku i došla je. Prišli su na minus dva 21:19, ali su Simić i drugovi odoljeli u finišu i slavili sa 25:21.

Najefikasniji kod Melsungena bio je Kristopans sa sedam golova, jedan više od Mensinga.

Na drugoj strani istakao se Madsen sa sedam pogodaka. Po četiri su dali Duvnjak i Johanson.

Melusngen je tako upisao treću pobjedu, Kil je pretrpio drugi poraz.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније