Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

S.V.

26. 09. 2024. 15:22 >> 15:21

TUZANI ŽELE TRIJUMF U DERBIJU

Peković: Moramo da ponovimo dobru igru iz prošlog kola

Dečić se sjutra vraća na svoj stadion, nakon skoro dvije godine, a rival je najveći moguć - lider i najveći konkurent u borbi za titulu ekipa Budućnosti (19 časova).

Trener Tuzana Milorad Peković isitče da je protivnik u dobroj formi, ali da njegova ekipa ima svoje adute.

“Sigurno da je Budućnost jako dobra ekipa, da igraju u dobroj formi kao što u posljednje vrijeme to govori i pozicija na tabeli. Ono što je za nas bitno je da ponovimo dobru igru iz prethodnog kola i da prvu utakmicu na stadionu pred našom publikom odigramo dobro, kao i da pokušamo da osvojimo bodove”, kazao je Peković uoči derbija.

Dečić nakon sedam kola ima pet bodova minusa u odnosu na "plave".

Uoči meča biće upriličena svečana ceremonija otvaranja renoviranog stadiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније