Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 10. 2024. 12:11 >> 12:44
1
Čitaj mi:

NOVE ROTACIJE

Nastavljena "sječa" trenera u CFL: Peković smijenjen, Mulalić treći put na klupi Dečića

Reprezentativna pauza očigledno se ispostavila kao prilika da brojni klubovi naprave promjene na pozicijama trenera.

Otrant je smijenjio Dejana Vukićevića, Boris Miličković je dao nepozivu ostavku u Jezeru, a danas, kako nezvanično saznaje Portal RTCG i aktuelni šampion Dečić je odlučio da smijeni trenera Milorada Pekovića i na njegovo mjesto dovede Edisa Mulalića, kojem je to treći put u karijeri da vodi ekipu iz Tuzi.

Peković je doveo Tuzane do istorijske titule prvaka Crne Gore i kvalifikacija za Ligu šampiona. Pod vođstvom bivšeg crnogorskog reprezentativca Dečić je nakon ispadanja od TNS-a u kvalifikacijama za Ligu konferencija izbacio favorizovani gruzijski Dinamo Batumi, a onda bio blizu toga da eliminiše finski Helsinki, ali je Iljir Camaj promašio penal u petoj seriji za prolaz.

Ali, ekipa je bila u očiglednom padu forme, sa dosta problema u međuljudskim odnosima, pa je u posljednjih pet kola CFL-a zabilježila pobjedu i po dva poraza i remija, a na prethodne tri utakmice nije postigla ni gol. 

Edis Mulalić je prvi put vodio Tuzane u sezoni 2016/2017. i tada je ostvario istorijski rezultat, jer je Dečić završio kao peti na tabeli (do tada najbolja pozicija u CFL). 

Drugi put, stručnjak iz BiH je vodio ekipu u sezoni 2020/2021, kada je završio kao treći. 

U Crnoj Gori je vodio još ekipe OFK Titograda i Rudara.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније