Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

L.V.

09. 10. 2024. 12:27 >> 13:06
Čitaj mi:

CFL

Trenerska vrteška: Džudović preuzima Jezero, Vukotić Otrant

Dane kada bi u fokusu trebalo da bude samo reprezentacija, koja u petak gostuje Turskoj a u ponedjeljak Velsu, ipak su obilježili i crnogorski klubovi, jer su čak tri prvoligaša promijenila trenere - Dečić, Jezero i Otrant.

Šampion Dečič je prekinuo saradnju sa Miloradom Pekovićem, čovjekom koji je donio prvu istorijsku titulu, a novo-staro ime je stručnjak iz BiH Edis Mulalić kojem će to da bude treći mandat na klupi Tuzana.

Boris Miličković je podnio neopozivu ostavku na poziciju trenera Jezera, a već je objavljeno da će ga zamijeniti Miodrag Džudović.

Rođeni Plavljanin, koji je igračku karijeru počeo upravo u Jezeru, sada će voditi ekipu u borbi da zadrži prvoligaški status.

Jezero je nakon sedam kola posljedne na tabeli sa sedam osvojenih bodova.

Dejan Vukićević je uveo Otrant prvi put u istoriji u prvoligaški karavan, i sjajno je počeo sezonu u CFL-u. Međutim, samo jedan osvojen bod u pet posljednjih utakmica koštalo je jednog od najboljih crnogorskih trenera posla u Ulcinju.

Otrant je kako saznaje Portal RTCG dogovrio saradnju sa Miodragom Vukotićem, bivšim selektorom mlade reprezentacije Crne Gore.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније