Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vijesti

S.V.

23. 06. 2024. 12:10 >> 12:10

Laport osudio predrasude prema igračima koji nastupaju u Saudijskoj Arabiji

Francusko-španski defanzivac Emrik Laport osudio je predrasude prema igračima koji, poput njega, igraju u Saudijskoj Arabiji, uz tvrdnju da je došao potpuno spreman za učešće španske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj.

Prethodno su neki španski mediji doveli u pitanje njegovu spremnost za učešće na takmičenju.

"Bilo je mnogo spekulacija, mislim da nije bilo dovoljno informacija o mojoj kondiciji. To se obično dešava kada ima mnogo dezinformacija, a to dovodi do više naslova u medijima nego što je potrebno", rekao je Laport na konferenciji za novinare u španskom kampu u Njemačkoj.

Laport je rekao da je veoma miran i da je "stigao kada mu je rečeno da stigne".

"Sve vrijeme sam se pripremao i bio sam spreman da stignem u trening kamp", rekao je Laport, igrač Al-Nasra, koji se pridružio saigračima sa nekoliko dana zakašnjenja.

Na pitanje da li je percepcija saudijskog prvenstva u fudbalu, kao nekvalitetnog i inferiornog, bila uzrok priča o njegovoj kondiciji, Laport je otvoreno odgovorio.

"Mislim da ljudi imaju predrasude o tom (saudijskom) prvenstvu. Tačno je i da smo svi svjesni da je to prilično 'nov' šampionat", rekao je Laport i dodao da će evropski igrači sve više igrati u Saudijskoj Arabiji i kao primjer naveo francuskog igrača N'Goloa Kantea.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније