Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Vaterpolo

S.V.

06. 08. 2024. 18:16 >> 21:20

Vaterpolistkinja Kanade crnogorskog porijekla: Dolazim uskoro u moj Herceg Novi

U ženskoj vaterpolo reprezentaciji Kanade igra Verica Bakoč , koja je rođena i odrasla u toj zemlji, međutim porijeklom je iz Herceg Novog. Kako ona kaže, vrlo često je u našoj zemlji i u svom Novom.

Kanada je u četvrtfinalu Igara u Parizu danas poražena od favorzovane Španije 18:8.

"Nije se moglo protiv Španije, znali smo da su jaka ekipa. Morali smo da odigramo perfektno da bi prošli dalje, nažalost, nismo uspjeli. Ovo je svakako uspjeh za nas", priča Verica za RTCG i dodaje:

"Ne znam ko će od ove ekipe nastaviti da igra za reprezentaciju, ali vjerujem da i mlađe saigračice mogu da nastave sa uspjesima".

Verica se osvrnula na to kako je počela da igra vaterpolo.

"Braća su mi trenirala u Zelenici, a ja sam htjela da radim sve što i oni. Bio je jedan klub tada, kasnije sam igrala u Torontu i evo stigla do Olimpijskih igara", kaže Bakoč.

Ona je u karijeri igrala u Španiji i Grčkoj, a još uvijek ne zna gdje će biti naredne sezone...

"Čekam da vidim ponude, nadam se da ću se vratiti u Evropu. Ako bi mogla da biram, išla bih u Barselonu, tamo mi je bilo najljepše", ističe Bakoč.

Poslije Pariza pravac Herceg Novi , poručuje Bakoč.

"Odmah nakon takmičenja idem za Novi. Puno sam vezana za Crnu Goru i moj Novi, pogotovo sam dolazila u posljednje dvije godine, kada sam igrala u Evropi, pa mi je bilo lakše da dođem. Ostaću mjesec, pa opet dolazim na zimu", istakla je Bakoč.

Kaže da je pratila igre "ajkula" u Parizu...

"Jesam , gledala sam, nažalost nisu stigli do četvrtifnala, ali borili su se dobro sa vrlo jakim ekipama", kazala je Bakoč i dodaje da je Španija u ženskom vaterpolu favorit za zlato.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније