Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

S.V.

06. 08. 2024. 22:47 >> 22:50

Batum, Kordinije i Lesor za RTCG: Velika pobjeda, znali smo da imamo kvalitet

Košarkaši Francuske savladali su Kanada 82:73 i plasirali se u polufinale Olimpijskih igara u Parizu. Sa reprezentativcima domaće selekcije razgovarala je naša ekipa.

Francuzi će se za finale boriti sa Njemačkom.

Nikola Batum je istakao se ekipa dobro spremila za Kanadu.

"Obožavam ovu ekipu, bio je težak meč, mnogo smo se potrošili. Znali smo da će biti teško, ali stručni štab nas je dobro pripremio. Prije dvije sedmice smo izgubili 30 razulike od njih, tako da moramo biti zadovoljni", kazao je Batum

Isaija Kordinije je ocijenio je da i pored loših igara u grupi, nije sumnajo u kvalitet ekipe.

"Igrali smo dobro kao tim, morate da budete agresivni u presudnim trenucima. Znali smo da imamo kvalitetan roster i da smo na pravom putu. Okrećemo se meču sa Njemačkom, moramo da ponovimo partiju iz večerašnjeg susreta", istakao je Kordinije.

Matijas Lesor smatra da je odbrana donijela pobjedu.

"Znali smo da samo dobrom odbranom možemo do trijumfa. Do sada je nismo dobro igrali, sada je bio pravi trenutak. Njemci su pokazali koliko su moćni, tako da moramo da pokažemo drugačije lice u odnosu na naš meč u grupi", kazao je Lesor.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније