Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Plivanje

29. 07. 2024. 19:50 >> 19:50
Čitaj mi:

BRITANAC POD VIRUSOM UZEO SREBRO

Adam Piti pozitivan na koronu

Vlasnik 14 najbržih vremena u istoriji na 100 metara prsno Adam Piti sinoć je podijelio srebro sa Nikom Finkom, jer su dvije stotinke kasnili za Nikolom Martinengijem.

Ispostavilo se da je slavni Britanac neočekivani poraz doživio jer je pozitivan na koronavirus. Testirao se danas i pokazalo se da je zbog kovida podbacio...

"Adam Piti je počeo da se osjeća loše u nedjelju, pred finale trke na 100 metara prsno. U satima nakon trke njegovi simptomi su se pogoršali i tokom ponedjeljka ujutru je testiran na kovid. Pozitivan je. Piti se nada da će moći da se vrati takmičenju. Preduzete su i sve standardne mjere predostrožnosti", objavio je britanski tim.

Piti se nada da će moći da nastupi 3. avgusta, u štafeti 4X100 metara mješovito.

Britanac nije prvi sportista u selu pozitivan na koronu, pošto je pet australijskih vaterpolista takođe oboljelo prije nekoliko dana.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније