Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Kolektivni sportovi

N. N.

31. 07. 2024. 23:14 >> 23:14
Čitaj mi:

KOŠARKA

Drim-tim rutinski savladao Južni Sudan

Prije 11 dana u Londonu, košarkaši SAD su umalo doživjeli šokantan poraz od Južnog Sudana, ali je Lebron Džejms košem 8,6 sekundi prije kraja spriječio bruku (101:100).

Poučen iskustvom iz "O2 arene", drim-tim je od početka igrao ozbiljno protiv debitanta na Olimpijskim igrama, slavio 103:86 i obezbijedio plasman u četvrtfinale.

Izabranici Stiva Kera su od početka diktirali tempo, već sredinom 2. četvrtine imali plus 20 (43:23), pa je bilo jasno da će rutinski trijumfovati.

Kao i protiv Srbije, poeni su bili odlično raspoređeni, pa su dvocifren učinak imali Bem Adebajo (18), Kevin Durent (14), Entoni Edvards (13), Lebron Džejms (12), te Derik Vajt i Devin Buker (po 10).

U poraženom timu su odskočili Nuni Omot (24), novi plejmejker Partizana, Karlik Džons (18) i Bul Kuol (16).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније